Készpénzmentes kisokos

A Bor téren a legegyszerűbb fizetési mód a saját bankkártya, vagy a kártyához kapcsolt bármilyen okos eszköz.

Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, akkor Festipay kártyával tudsz fizetni a 10. Bor téren amennyiben bort, sört, ételt, vagy poharat veszel. (A kézműveseknél nem lesz Festipay terminál, ezért ott lehetőséged lesz készpénzzel fizetni, vagy ha az eladó biztosít elfogadó terminált, bankkártyát is használhatsz.

Festipay kártyához a Dóm téren két feltöltő ponton juthatsz, itt tudod intézni a feltöltéseidet és a visszaváltást is. Minden egyéb hasznos információt csokorba gyűjtöttünk.

FELTÖLTÉS

Érkezéskor a Festipay feltöltő pont pénztárosa egy általad által meghatározott összeget feltölt a kártyára, melyből egyszeri 500 Ft zárolásra kerül letéti díjként. Ezt az összeget vásárlásra nem használhatod fel, de a sérülésmentes kártya leadásakor ez az összeg visszafizetésre kerül.

A kártyára feltöltött összeg kiegyenlíthető készpénzzel vagy bankkártyával. Az új kártya esetén a feltöltés minimális összege 2 000 Ft, maximális összege 290.000 Ft, míg a használatban levő kártya minimális feltöltési összege 100 Ft.

A feltöltéskor kapott bizonylatot feltétlenül őrizd meg. A kártya regisztráció nélkül is használható, de a bizonylaton szereplő PIN-kóddal még biztonságosabbá teheted a kártya használatát. A kártya az ingyenesen letölthető Festipay alkalmazásban regisztrálható.

HASZNÁLAT ÉS VISSZAFIZETÉS

A fesztiválon történő vásárláskor a saját bankkártyáddal, vagy a Festipay kártyával tudsz fizetni. Amennyiben a rendezvényen való tartózkodás során a kártyára feltöltött összeg nem elegendő, további összeget tölthetsz rá a fesztivál nyitvatartási idejében a feltöltőpontokon.

A kártyán fennmaradó összeg a rendezvényről való távozáskor a feltöltőponton visszafizetésre kerül az ötven forintra kerekítés általános szabályai szerint. Fontos megjegyezni hogy visszaváltásra csak a fesztivál nyitvatartási idejében van lehetőség.

Amennyiben regisztrálsz, a kártya elvesztése esetén azonnal letiltható a Festipay alkalmazásban.

Facebook
Twitter
Pinterest